Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen golcü oyuncu Burak Yılmaz, Groningen‘i 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

37 yaşındaki golcü oyuncu paylaşımında, “Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.

Fortuna Sittard Kulübü Scout Müdürü Sjoerd Ars, Burak Yılmaz’ın bu açıklamaları sonrası şaşkınlık yaşadı. Ars, “Biz de şaşırdık, bugünkü önemli zafer onu oldukça rahatlattı. Belki yanlış bir çeviri, İngilizcesi tam olarak akıcı değil. Ya da halkla olan etkileşiminden rahatsız. Arkasında tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Pazartesi günü oturup ne olduğunu tamamen öğreneceğiz” dedi.

Bilindiği üzere Burak Yılmaz, 3-1 kazanılan Groningen karşılaşmasının son bölümlerinde seyirciler tarafından protesto edilmişti.

Burak Yılmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde Hollanda ekibi ile 3 yılı teknik direktör olmak üzere 5 senelik sözleşme imzalamıştı.

Bu haber ilginizi çekebilir