Flander Turu, Eurosport’ta

Sezonun ikinci anıtsal klasik yarışı olan Flander Turu, 2 Nisan Pazar günü Eurosport’ta canlı yayınlanacak.

Avatar photo Editör1 yıl önceSon güncelleme 03 Nisan 2023 - 16:55

Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Tadej Pogacar, Lotte Kopecky ve Annemiek van Vleuten gibi bisikletin süperstarlarının da bulunduğu Flanders Turu, 2 Nisan Pazar günü canlı yayınlarla Eurosport‘ta.

Bu hafta sonu hem erkek hem de kadın pelotonları Flanders Turu için Belçika buzdağlarına giderken, tüm gözler denenmiş ve test edilmiş Oude Kwaremont-Paterberg Arnavut kaldırımlı kombinasyonuna çevrilecek.

Ronde van Vlaanderen olarak da bilinen yarış, erkekler için 107. kez düzenleniyor.

UAE Team Emirates‘ten Tadej Pogacar‘ın geçtiğimiz edisyonun rövanşı için pedal çevirecek. Lotte Kopecky ise geçen yılki zaferini tekrarlamaya çalışacak.

YARIŞ SAATLERİ
Erkekler yarışını 2 Nisan Pazar günü 11.30’dan itibaren Eurosport 1 ekranından izleyebilirsiniz. Kadınlar yarışı ise aynı gün saat 18.00’de start alacak ve Eurosport 1’den canlı yayınlanacak.

YARIŞTA KİMLER OLACAK?
106. edisyon galibi Mathieu van der Poel, Van Aert ve Pogacar, yarışın gözde isimleri olarak dikkat çekiyor. Strade Bianche galibi Tom Pidcock da çetin üçlüye katılıyor. Laporte, Dylan van Baarle and Tiesj Benoot, Julian Alaphilippe ve Kasper Asgreen gibi isimler de yarışta yer alacak sürücüler arasında.
Kadınlarda ise Lotte Kopecky, Lorena Wiebes, Demi Vollering, Marlen Reusser gibi isimlerin yanı sıra AnnemiekvanVleuten de yarışta yer alacak. Van Vleuten, yeni sezondaki ilk zaferini elde etmek istiyor.

FLANDERS TURU – ERKEKLER ROTA
https://i.eurosport.com/2023/03/31/3672082.png



FLANDERS TURU – KADINLAR ROTA<>
https://i.eurosport.com/2023/03/31/3672083.png<>

Bu haber ilginizi çekebilir