Hurmacı: Seneye güzel şeyler yaşayacağız

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı, Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi basın toplantısında takımın öndeyken son dakikalarda yenilen gollerle galibiyeti kaçırması hakkındaki soruyu cevapladı.

Avatar photo Editör SB1 yıl önceSon güncelleme 28 Nisan 2023 - 15:56

Arnavutköy maçı ile ilgili konuşan Hurmacı “6 maç oldu. 7. maçımıza çıkacağız. İyi bir başlangıç yaptık. Bunların üstüne koyarak devam edeceğiz. Her şey adım adım ilerleyecek. Seneye daha da güzel şeyler yaşayacağız. Play-Off’a kalmadan üst lige çıkarma hedefimiz var. Arnavutköy Belediyespor’un da Play-Off hedefi var. Bu aralar düşüştüler. Bizim takımımız keyif veren bir takım haline geldi. Kazanmayı hatırlamamız gerekiyor. Pazar günkü maçı da kazanacağız. Bu alışkanlığı da gelecek sezona taşıyacağız. Bursaspor her maçı kazanmak için oynar. Biz maç, maç gidiyoruz. Kazandığımız sürece de yukarılarda tamamlayacağız. Bir sonraki maçı düşünerek devam ediyoruz. Arnavutköy maçına kenetlendik. İlk yarıdaki maçı 3-0 kaybetmişiz. Onun rövanşını almak istiyoruz.” dedi.

Bursaspor taraftarının kendisine takıma olan desteğini de değerlendiren genç çalıştırıcı “Bursaspor taraftarı ile aramızdakiler karşılıklı. Onlar her bestesinde, “Çıkacak engellere aldırma” diyorlar. Ben de onların bestesiyle onlara karşılık vermek istiyoruz. Sonuna kadar bu işi götüreceğiz. Her futbolcunun durumu iyi. Bir tek Hasan Sabri Karaca ve Eren Güler sakatlıkları devam ediyor. Geri gelmelerini bekliyoruz. Diğer arkadaşların çoğu yüzde 100 performans verecektir.” ifadelerini kullandı.

Özer Hoca “Son maçlarda galibiyeti koruma açısından problemimiz yok, netleştirme açısından problemimiz var. 2-0’ken 3-0’ı, 3-0’ken de 4-0’ı yakalamaya çalışacağız. Dakika dakika galibiyeti isteyen bir oyuncu grubu istiyorum. Hayalim ve amacım bu” diye konuştu.

“Ben devre arasında takıma katıldığımdan beri çocuklarla konuşuyoruz ve yol göstermeye çalışıyorum” diyen Hurmacı, “Ama her şey karşılıklı. Benim bir şeyler söylemem önemli değil, onların buna karşılık vermesi önemli. Hiçbir futbolcumuzdan bugüne kadar bu konuda negatif dönüş olmadı. Hepsine teşekkür ederim” sözleriyle toplantıyı bitirdi.

Bu haber ilginizi çekebilir