Taraftar harekete geçti: #BaşkaBursasporYok

Bursaspor’a sahip çıkılması için sosyal medyada harekete geçen yeşil-beyazlı taraftarlar ve kongre üyeleri, #BaşkaBursasporYok etiketiyle, camianın armaya sahip çıkması için çağrıda bulundu.

Avatar photo Editör SB1 yıl önceSon güncelleme 17 Haziran 2023 - 09:03

Geçen hafta olağanüstü kongre için resmen başkan adayı çıkmayan Bursaspor’da, Ömer Furkan Banaz yönetiminin, bu kez 2 Temmuz tarihine kongre kararı almasının ardından taraftarlar harekete geçti.

Kulübe sahip çıkılması için sosyal medyada harekete geçen yeşil-beyazlı taraftarlar ve kongre üyeleri, #BaşkaBursasporYok etiketiyle, camianın armaya sahip çıkması için çağrıda bulundular.

KENTE ÇAĞRI YAPTILAR
Camia üyeleri, kent yöneticilerine, Bursa milletvekillerine ve şehrin önde gelen isimlerine, Bursaspor’a destek davetinde bulunarak, “El birliğiyle şampiyon armamıza sahip çıkalım ve kulübümüzü hak ettiği yere getirelim” şeklinde ifadeler kullandılar.

ÖZLÜCE’YE DAVET
Taraftarlar, 17 Haziran Cumartesi saat 19.30’da Bursasporlu taraftarları, eşleri ve çocuklarıyla birlike Bursaspor’a destek vermek için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri önünde buluşmaya davet etti.
Bu çağrı, sosyal medyada büyük ses getirdi.

BURSASPOR DA KATILDI
Bunun üzerine, Bursaspor Kulübü de sosyal medya hesabından, “Bursaspor Bursaspor Yok” etiketini; “Bursa= Bursaspor” ifadesiyle birlikte, bir görsel eşliğinde paylaşarak, taraftarın çağrısına destek verdi ve kenti hareketlendirme kampanyasına katıldı.

Taraftarın bu çağrısına bazı Bursa milletvekillleri de olumlu cevap verdi.

Bu haber ilginizi çekebilir