ABD maçında yenilmemize rağmen savaşan bir voleybol sergilediler. Ve Hong Kong’taki grup maçlarına başladılar.

Yeni İtalyan Koç, yeni bir oyun sistemi denemeleri ile her oyuncuyu kendi gözleri ile değerlendirme şansı buldu.

Kaybedilen Polonya maçından sonra kazanılan Kanada maçı şansımızı artırdı. Her oyuncuyu kendi gözleri ile değerlendirme şansı bulan Santarelli, olimpiyat elemeleri için kafasındaki kadroyu şekillendirmeye çalışıyor. Bir çok takım VNL maçlarını yeni takımlarını hazırlamak için değerlendiriyor. Burada önemli olan her maçı kazanmak olmamalı yeni oyuncuları da kazanmak olmalı. Almanya, Çekya, Polonya genç oyuncularını hazırlamaya çalışıyor ve gelecekte iyi takım olacakları da kesin gibi. Neriman, Eda ve Kübra’ya artık teşekkür etmeliyiz (sadece yaş olarak).

Kadroda olup şans verilirse mutlaka iyi şeyler yapabilirler.

Cansu’nun yerine mutlaka bir pasör hazırlamamız gerekiyor. Şimdilik performansı iyi ama bir (B) planı olmalı.
Elif için zamana ihtiyaç var. Bu maçlarda oynadıkça gelişebilir. Çünkü burası Sultanlar Ligi değil. Zor ve hata kaldırmayan maçlar oynanıyor.
Köşe oyuncularından İlkin takıma büyük katkı sağlıyor. Çok cesur ve ateşleyici. Ebrar yeni pozisyonuna alıştığı oranda takıma faydalı olacak. Manşet zaafiyetini libero ile kapatmaya çalışmak veya ikinci liberoyu oyuncu olarak kadroda tutup gerektiği pozisyonda oyuna alıp hem servis karşılamada, hem de defansta olumlu kullanmak her antrenörün deneyebileceği planlar.

İlk 4 içinde olup avantaj sağlamak gerek.

ERKEKLER DÖRTLÜ FİNAL’DE
Erkeklerde Altın Lig’de son Danimarka galibiyetinden sonra grupta lider olarak Hırvatistan’daki Dörtlü Final maçlarına kaldık. Buradaki hedefi VNL olarak açıkladı Federasyon…

Şansımızı yüksek olarak görüyorum ben de. Karşılaşacağımız takımlar Hırvatistan, Çekya ve Ukrayna. Haziran ayı sonunda Zadar’daki maçlarda, kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de VNL turnuvaları Türk voleybolu için çok önemli. Kadınlardaki başarıları erkelerde de yakalamamız gerekiyor “voleybol ülkesi“ olmak için…

BURSA İÇİN TRANSFERLER ÖNEMLİ
Bursa takımlarının transferleri yeni sezon için çok önemli. Nilüfer Belediyespor yeni bir kadro ile sahada olacak. Oyuncu değişiklikleri kadar stafftaki değişiklikler de önemli. Bekleyip görelim sonuçları.

Bursa Büyükşehir Belediyespor “eldeki kuş daldaki kuştan iyidir” politikasıyla gidiyor.

Pasör çaprazı Türkiye’de ve Kore’de çok iş yapmış oyuncu… Takımın tüm yükünü taşımak zorunda kalacak.

SPONSOR, SPONSOR ARIYOR
Hekimoğlu şu dakikaya kadar bir adım atmadı. Elindeki kadroyu korumaya çalışıyor. Ve federasyondan gelirler için yardım istiyor. Gelirler düşük ama tüm takımlar bunu bilerek bu işe soyunuyor.

İddia (isim hakkı) gelirleri iki veya üç kat artsa ne değişecek?

Açıklamayı okudum; dolar-tl paritesiyle yorumlanmış. İsim hakkı gelirleri bir takımı kurtarmaz. Sponsor arayışındalar ama sponsor zaten takıma ismini veren kişi.

Böyle bir ekonomide ekstra kim yatırım yapabilir ki? Devlet destekli(!) Anadolu takımları bile zorlanıyor.

Efeler Ligi’nde 5 takım hariç, kalanlar için her an her şey olabilir. Erkekler Ligi’nin kalitesi de bu kadar…

Yayınlanan makalelerde belirtilen görüşler ve fikirler sadece yazarın/yazarların görüşüdür. Yayınlanan içeriklerle ilgili bütün sorumluluklar yazarlara aittir.

Bu haber ilginizi çekebilir