Kamuoyuna

57 yıllık yolculukta hedefler her zaman zor olur. Biz zoru seven bir camiayız!

Atalarımızın kurduğu ve Bursa’nın en köklü çınarlarından olan Görükle İpekspor’umuzun geldiği noktada artık bir karar vermemiz gerekiyor.

Bu takımı ya şahsi menfaat ve çıkarlarımız uğruna yok edeceğiz ya da büyün kin, nefret ve şahsi menfaatlerimizi bit kenara bırakıp arma etrafında toplanarak hak ettiği yere çıkaracağız. Görükle geçmişi ve tarihiyle bir çok anıyı içerisinde barındıran bir semt. Bu süreçte kulüp üzerinden siyaset yapan, Görükle İpekspor’u bunca yapılana rağmen kendi menfaati ve çıkarı için kullanmaya çalışıp, kendi aralarındaki şahsi çekişmeleri nedeniyle sosyal medyadan aslı, astarı olmayan yalanlarla ve sosyal medya paylaşımları yorumlarıyla kendi siyasi menfaat, çıkarları uğruna kulübümüzü tartışma ortamlarına çekmeye küçük düşürmeye, yıpratmaya ve diğer kamu Kurumları, kuruluşlar ile aramızı bozmaya çalışan her kim varsa artık buna son versin! Bu durumları yakından takip etmekteyiz ve bu paylaşım, yorumlar içinde olan aktif kulüp üyelerimizi de uyarır, gerekli cezai işlemlerin yapılacağını da bildirmek isteriz.

Görükle, Nilüfer’in bel kemiği ve en güzide semti. Bir takım ayak oyunlarıyla takımı hedefinden saptırmaya kalkan, camiayı ayrıştıranlara uyarımızdır. Bu camiayı bölemez, küstüremezsiniz. Bununla her türlü mücadele edeceğimizi bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bu haber ilginizi çekebilir