Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, daha önceden teknik direktörlük için anlaşmaya varıldığını açıkladığı Pablo Martin Batalla ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Bursa’ya yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirten ve ilk kez teknik adamlık yapacak Pablo Martin Batalla ise, “Bana bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. İkinci yuvam olan şehre geldim. Potansiyeli olan bir kulüpteyim. Bursa’yı özledim. Bursa olduğu için burayı kabul ettim. İkiz babası oldum. Ailemi başka yere götürmek zor olacaktı. Oyunculuğumda da uzun planlar yapmadım. Anı yaşadım. Kulübün uzun vadeli planları var. İyi sonuçlar alıp iyi bir başlangıç yapmamız lazım” şeklinde konuştu.

Pablo Martin Batalla, imza töreninde Bursaspor’la ilgili de kısa görüşünü belirtti. Yeşil beyazlı takımın durumuna üzüldüğünü dile getiren Arjantinliçalıştırıcı, “Bursaspor’la ilgili fazla konuşmam gerekmiyor. Sevgimi ve saygımı sözlerimden çok hareketlerimle gösterdiğimi düşünüyorum. Çok zor günlerden geçiyor. Bursaspor için en iyisini diliyorum.

Bu haber ilginizi çekebilir