Gaziantep FK 0-0 Bursaspor

Yeni sezona hazırlanan Bursaspor ilk hazırlık maçında Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul’daki Riva Tesisleri’nde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi.

Avatar photo Editör SB1 yıl önceSon güncelleme 02 Ağustos 2023 - 17:46

Bursaspor‘da sakatlığı bulunan Furkan Emre Ünver‘in forma giymediği maçta sahada takım kaptanı olarak Çağatay Yılmaz yer aldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Gündüz sahaya Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Eren Tunalı, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Emre Tepegöz, Bilal Güney, Eren Güler, Çağatay Yılmaz ve Berat Altındiş 11’i ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise Canberk Yurdakul, Baran Karagöz, Yiğit Fidan, Hamza Baran Arıkan, Abdullah Tazgel, Yusuf Sertkaya, Enes Gökhan, Melih Sağlam, Tuğhan Yıldız, Mustafa Genç, Seçkin Batuhan Fırıncı yer aldı.

İlk yarıda oyun tamamen Bursaspor yarı sahasında oynanırken yeşil-beyazlı takımda Kaleci Deniz Aydın‘ın performansı dikkat çekti.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu görünen yeşil-beyazlı futbolcular girdikleri pozisyonları değerlendiremeyip rakibine de gol imkanı vermeyince mücadele 0-0 sona erdi.

<>

Bu haber ilginizi çekebilir