EuroLeague’i kazanmak için geldim!

Bu yaz Ergin Ataman önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Panathinaikos, kadrosunu çok sayıda önemli oyuncuyla güçlendirdi. ABD’li keskin şutör Kyle Guy da bu bağlamda takıma katılan isimlerden biriydi.

Avatar photo Editör SB1 yıl önceSon güncelleme 29 Ağustos 2023 - 10:48

Geçtiğimiz ay Yunan ekibiyle iki yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki skorer, Atina’ya iniş yapmasının ardından kulüp websitesine açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman’la çalışacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Guy, yeni sezon hedeflerinden bahsetti:

“Burada olduğum için çok mutluyum, kariyerimde son üç yıldır hiç bu kadar mutlu olmamıştım. En son 2020 yılında Miami Heat tarafından Draft edildiğim zaman bu kadar mutlu olmuştum, Panathinaikos taraftarlarının önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım. Ergin Ataman gibi bir koçla çalışacağım için çok mutluyum, onun Avrupa basketbolunda ne kadar başarılı olduğunu biliyorum.

Ataman gibi Avrupa’nın en iyi koçlarından biriyle çalışacağım için heyecanlıyım, bir an önce sahaya çıkıp maç kazanmaya başlamak istiyorum. Umrumda olan tek şey EuroLeague’i kazanıp Yunanistan Ligi’nde şampiyon olmak, buraya EuroLeague’i kazanmak için geldim. Her maç 30 sayı atıp takımın en skoreri olmakla ilgilenmiyorum, sadece sahaya çıkıp kazanmak istiyorum.”

Bu haber ilginizi çekebilir