Teksas‘ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

Değerli taraftarlarımız,

Kulübümüzün geleceği için kendilerini istifaya çağırdığımız ancak kongre sözlerini tutmak ve seçim gününe kadar da kulübü layığı ile yönetmek yerine stadyumdaki Mehmet Güzelsöz silüetinden öc almakla meşgul olan Yönetim Kurulu‘nun, camiamıza her yeni gün yaşattığı yeni rezillikler ortadadır. Tribünlerimizin birleştirici ismi, derneğimizin Onursal Başkanı Güzelsöz‘ün resminin bulunduğu pankartın bugünkü maç öncesinde stadyuma asılmasının Spor Şube tarafından engellenmesine dönük tavrı da hayretle takip ediyoruz.

Herhangi bir hukuki dayanağı bulunmayan ve geçtiğimiz sezon ilimiz Diyarbakır‘dan bir kulüp ile oynadığımız olaylı karşılaşmadan bu yana çeşitli şekillerde devam eden bu tür anlamsız uygulamalara artık son verilmelidir.

Kendisi ömrü hayatında bir maça 200 TL bilet parası vermemiş olan Başkan Recep Günay ve yönetiminin, camiamız ve halkımızın günümüz ekonomik gerçeklerinden bi’haber, kendilerine dönük tepkilerden kaçmak için uyguladıkları saçma sapan fiyat politikası ile oyuncularımızı stadyumda nasıl yalnızlaştırdığı da ne yazık ki bugün görülecektir.

SON SÖZÜ ATKILILAR SÖYLER!

TEKSAS

Bu haber ilginizi çekebilir