Ligde oynadığı 4 maçta golle tanışamayan ve geçen hafta Murat Yoldaş ile yollarını ayırdıktan sonra Bahaddin Güneş‘i takımın başına getiren İnegölspor, ligdeki ilk gollerini bu hafta buldu ve Soma deplasmanından bir puan çıkarttı.

İlk yarısı 1-1 biten maçta, rakibi karşısında son 10 dakika 3-1 mağlup giren İnegölspor, Mustafa Türk’ün 80. ve Uğur Utlu’nun 90.dakikadaki golleriyle Soma deplasmanından üç gol atıp bir puan çıkarttı.


STAT: Soma Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Erdem Akbaş, Berkay Salman, Ali Gün

SOMASPOR: Tunay Meral, Erkan Şentürk (73′ Refik Can), Erdem Aygül (86′ Ersel Karaca), Muhammet Ensar Akgün, Rıdvan Dönmez, Oğuzhan Ayaydın, Enes Tayfun, Mücahit Aslan (86′ Ahmet Demirli), Arda Çolak (86′ Murat Şevik), Kenan Fakılı (80′ Kamil Fidan), Mahmut Şat

YEDEKLER: Arda Ünal, Burak Bozbey, Mehmet Refik Can, Kamil Fidan, Burak Fıstıkçıoğlu, Ahmet Demirli, Ersel Karaca, Rojhat Sağlam, Murat Şevik, Özgür Kazar

TEKNİK DİREKTÖR: Burhanettin Basatemür

İNEGÖLSPOR: Bekir Sevgi, Mete Sevinç, Orhan Aktaş (70′ Emre Toptan), Ferhat Görgülü, Samed Karakoç (70′ Eren Aydın), Furkan Özyapı (57′ Serhat Baştan), Yusuf Talum, Uğur Utlu, Mustafa Türk, Cengiz Ötkün, Okan Deniz (70′ Batuhan Altıntaş)

YEDEKLER: Deniz Çörtlen, Yusuf Ziya Gümüş, Ethem Balcı, Serhat Baştan, Kadir Turhan, Eren Aydın, Emre Toptan, Arda Çağdaş, Tuğbey Akgün, Batuhan Altıntaş

TEKNİK DİREKTÖR: Bahaddin Güneş

SARI KARTLAR: Dk.32 Muhammet Ensar Akgün, Dk.90 Enes Tayfun (Somaspor) Dk. 36 Mustafa Türk, Dk.89 Cengiz Ötkün, Dk.90 Uğur Utlu, Dk.90 Yusuf Talum (İnegölspor)

GOLLER: Dakika 38-66 Arda Çolak, Dakika 51 Mahmut Şat (Somaspor), Dakika 29-80 Mustafa Türk, Dakika 90 Uğur Utlu (İnegölspor)


BAHADDİN GÜNEŞ: ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş maç sonunda “Rakip çok dirençli bir takım, kadrosu genç oyunculardan, aç oyunculardan kurulu. Bu takımı düzlüğe çıkarmam için zaman lazım. Çok kuvvetsiz bir takımımız var. Kaliteli oyunculara sahibiz ama kuvvetsizler. Bu bir başlangıç; oyun olarak fena değiliz ama güç olarak kötüyüz. Bu gücü bulmak 3-4 haftayı bulur. İnşallah düzelteceğiz. ‘Git gel’ler olacak, formayı kim hakkederse o alacak” açıklamasını yaptı.

Bu haber ilginizi çekebilir