Bucaspor 3-0 Bursaspor

TFF 2. Lig Beyaz Grup 9. Haftasında Bursaspor deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelirken rakibine farklı kaybetti.

Avatar photo Editör SB1 yıl önceSon güncelleme 20 Ekim 2023 - 11:01

Mücadelenin ilk yarısı tam 0-0 sona erecek derken Taşkın Çalış‘ın golüyle ev sahibi ekip Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti ve soyunma odasına önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 53 ve 56’da İlhan Depe‘nin golleriyle Bucaspor 1928 skoru 3-0 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi. Bursaspor deplasmanda aldığı bu yenilgi ile 6 puanda kaldı.

Yeni Buca Stadı’nda oynanan mücadelede Ankara bölgesi B klasman hakemi Emre Kaan Çalışkan düdük çalarken Çalışkan’ın yardımcılıklarını Osman Baruk ve Mikail Can yaptı. Maçın dördüncü hakemi olarak Tolga Tuna görev aldı.

Bursaspor‘un başında teknik direktör olarak ilk kez sahaya çıkan Murat Sözkesen ev sahibi ekip karşısında Canberk Yurdakul, Eren Tunalı, Yiğit Fidan, Ertuğrul Kurtuluş, Ozan İsmail Koç, Yusuf Sertkaya, Barış Dalkıran, Mustafa Genç, Abdullah Tazgel, Çağatay Yılmaz, Berat Altındiş 11’i ile yer aldı.

Karşılaşmanın 38. dakikasında Bucaspor tehlikeli geldi. İlhan Depe‘nin ceza sahası içinden vuruşunda Ozan İsmail Koç‘a çarpan top direkten döndü.

Bursaspor 40. dakikada orta alandan Çağatay Yılmaz ile hızla ceza sahasına doğru hareketlendi. Çağatay‘ın Berat Altındiş‘e verdiği pasta Altındiş kötü bir tercih yaparak şu vurdu ancak top farklı şekilde dışarıya çıktı.

GOL… 44. dakikada Bursaspor 1-0 geriye düştü. Taşkın Çalış ev sahibi ekibi öne geçiren golü kaydetti. Taşkın’ın yaklaşık 30 metreden çektiği şutta yerden seken top Canberk Yurdakul’u geçip filelerle buluştu.

GOL… 53. dakikada Ahmet Aslan’ın asistinde İlhan Depe kafa vuruşuyla takımının 2. golünü kaydetti. 2-0

GOL… 56. dakikada Bucaspor’dan İlhan Depe’nin golü skoru 3-0 yaptı.

90’da Berke‘nin vuruşunda Ertuğrul Kurtuluş topu çizgiden çıkarttı.

Kalan dakikalarda başka gol ve tehlikeli pozisyon olmayınca Bursaspor sahadan puansız ayrıldı ve ligde 9 hafta sonunda 6 puanda kaldı.

Bu haber ilginizi çekebilir