Bursaspor‘un geleceğini kurtaracak isimler olarak lanse edilen 2008 doğumlu olan Selahattin Sevim ve Ercüment Sancaklı ile 2009 doğumlu olan Ege Kaan Akman, Günay yönetimi tarafından yok paraya alelacele elden çıkartılıyor.

Selahattin Sevim, milli takım kampından dönüşte U17 elit ligde Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada ciddi bir sakatlık geçirmişti. Bu sakatlığın ardından konuk ekibin tedavi masraflarını üstlenip Selahattin‘in ameliyat masraflarını karşıladığı da iddia edilmişti.

2008 jenerasyonunun en dikkat çeken oyuncularından olan ve forvet hattında görev yapan Selahattin‘in geçirdiği bu ciddi sakatlığına rağmen Fenerbahçe‘den Bursaspor Kulübü‘ne 5 milyon TL‘lik teklif geldiği gelen haberler arasında yer almıştı.

Dün gece Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelen menajer Erdinç Şehit ile görüşen Recep Günay yönetiminin oyuncuların Fenerbahçe‘ye satışı konusunda anlaşmaya vardığı gelen haberler arasında yer alıyor.

TARAFTARLAR DA TEPKİLİ

Milli Takım alt yaş takımlarında kadroya giren oyuncuların satışı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşerken yeşil-beyazlı taraftarlar da bu duruma kayıtsız kalamadı.

Sosyal medyadan #geleceğisattırmayız hastagi ile yapılan paylaşımlarda “Geleceği satmak, Bursaspor’u satmaktır. Bu futbolcuları sattığınız anda mevcut jenerasyonun da dağılmasına sebebiyet verirsiniz. Duyduk ki; Selahattin Sevim’in ameliyat parasını Fenerbahçe vermiş. Kaç para için bu oyuncuları satmak istiyorsunuz? Ve kime  sordunuz?” ifadeleri yer aldı.

 

Bu haber ilginizi çekebilir