Tofaş, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in eleme turundaki son maçında bu akşam Yunanistan’da PAOK Mateco ile oynayacak. Selanik’te PAOK Sports Arena’da 20.30’da başlayacak ve kazananın son 16’ya kalacağı bu önemli maçı İspanya’dan Antonio Rafael Conde Ruiz, Bosna Hersek’den Ademir Zurapovic, Polonya’dan Wojciech Liszka hakem üçlüsü yönetecek.  Karşılaşmayı Tivibu Spor 1 canlı olarak yayınlayacak.

Tofaş, play-in eleme turunu başarıyla geçmesi halinde Top 16 turunda İspanya’nın Unicaja Malaga, Fransa’nın SIG Strasbourg ile play-in eleme turundaki Cholet / Sassari eşleşmesinin galibiyle I Grubu’nda mücadele verecek.

32 SAYILIK FARKA RAĞMEN…

Tofaş, serinin ilk maçında PAOK’u Yunanistan’da 95-63 gibi farklı bir skorla mağlup ederek saha avantajını eline almıştı. Ancak Bursa’da oynanan maçta iki uzatma sonunda 87-86 mağlup olan mavi yeşilliler, serinin bir kez daha Selanik’e taşınmasını engelleyememişti.

Öte yandan Tofaş’ın Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında 20 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de sahasında Beşiktaş Emlakjet ile oynayacağı maçın biletleri 60 ila 35 TL arasında değişen fiyatlarla Biletix’ten satışa sunuldu.

Bu haber ilginizi çekebilir