Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.Gdrup’ta ilk yarıda oynadığı 13 maçın 12’sini kazanıp sadece bir mağlubiyet alan Nilüfer belediye Futbol kulübü, ligin ikinci yarısına Hendek deplasmanında başladı.

İlk yarıyı en yakın rakibinin 6 puan önünde lider olarak tamamlayan Nilüfer Belediye FK, grubun iddialı takımlarından Hendekspor ile 1-1 berabere kaldı.

Arjantinli Teknik Adam Pablo Martin Batalla’nın takımı, maça etkili başladı. Mavi yeşilliler 8. dakikada golcüsü Sinan Yıldırım ile 1-0 öne geçti ve devreyi önde tamamladı.

Nilüfer’in golcüsü Sinan Yıldırım, Hendek maçını da boş geçmedi ve ligde 14.maçta 14.golünü attı.

İkinci yarı ev sahibi takımın baskısı altında geçti. Kontra ataklarla pozisyon bulmasına rağmen bunları değerlendiremeyen Nilüfer FK, 67.dakikada Ümit Koz’un golüne engel olamadı: 1-1.

Bu sonuca rağmen Nilüfer Belediye FK, Yalova Yeşilovaspor’un 4 puan önünde liderliğini sürdürdü.

TEK KAZANAN MUSTAFAKEMALPAŞASPOR BELEDİYE OLDU

Bursa takımlarının yer aldığı BAL 3.Grup’ta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Görükle İpekspor sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilirken, İnegöl temsilcisi Doğugücü Arifiye Kalaycıspor ile 3-3 berabere kaldı.

Haftanın tek kazanan Bursa temsilcisi ise Mustafakemalpaşa Belediyespor oldu. MKP Belediye konuk ettiği Karasuspor’u 4-2 yendi.


BAL 3.GRUP 14.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Yeni Çanspor 0 – 0 Bigaspor

Burhaniye Bld. 1 – 0 Altınova Belediyespor

Görükle İpekspor 0 – 1 Balıkesir BŞB

Arifiye Kalaycıspor 3 – 3  İnegöl Doğugücü

Yalova Yeşilovaspor 2 – 1 Bandırma Etispor

Mustafakemalpaşa Bld. 4 – 2 Karasuspor

Hendekspor 1-1 Nilüfer Belediye FK

 

Bu haber ilginizi çekebilir