TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 12 puanla son sırada yer alan Bursaspor saat 14:00’te Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Beyoğlu Yeni Çarşı’yı konuk ediyor.

Karşılaşmayı Karabük bölgesi B Klasmanı hakemi Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in yardımcılarını Mustafa Tosun ve Levent Yeşilyurt yapacak. Maçın 4. hakemi ise Özer Özden olacak.

Maçı Bursaspor YouTube Katıl canlı yayınlayacak.

SAKAT VE CEZALILAR

Bursaspor bugünkü karşılaşmayı taraftarının da vereceği destekle kazanıp 13 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Yeşil beyazlı takımda 1 maç cezası kalan Çağatay Yılmaz ile birlikte 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen ve U19 Milli Takımı’na giden Yiğit Fidan ve sakat Hasan Sabri Karaca forma giyemeyecek. 6 maçlık cezası sona eren Mustafa Genç ise görev verilmesi halinde oynayacak.

Son 3 maçını kazanarak 27 puanla 12. sıraya yerleşen Beyoğlu Yeni Çarşı’da ise 4 sarı kart cezalısı Kubilay Akyüz forma giyemeyecek.

BURSASPOR TARAFTARINA KAVUŞUYOR

13 haftadır galibiyet hasreti çeken Bursaspor, bugünkü Beyoğlu Yeni Çarşı maçıyla birlikte taraftarına da kavuşuyor. 16 Aralık’taki Diyarbekir maçının ardından 2 maç seyircisiz oynama cezası alan yeşil beyazlılar 55 gün sonra buluşacağı taraftarının da desteğiyle kazanıp çifte sevinç yaşamak istiyor. Sinan Bür yönetimi taraftarı tribüne çekmek için 7 maçlık mini kombine bilet kampanyası başlatırken, bilet fiyatlarında da indirime gitti.

MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Yüzüncü Yıl Atatürk

HAKEMLER: Taner Tuncer, Mustafa Tosun, Levent Yeşilyurt

BURSASPOR: Deniz Aydın, Eren Tunalı, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Kerem Dede, Emre Tepegöz, Yusuf Sertkaya, Bilal Güney, Abdullah Tazgel, Eren Güler, Enes Solakoğulları

TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Şengül

BEYOĞLU YENİ ÇARŞI:  Türker Dırdıroğlu, Erdoğan Kaya, Şemsettin Ender Kılıç, Bilal Budak, Tolunay Yurtseven, Berk Ali Nizam, Mehmet Soyarslan, Yusuf Ali Özer, Batuhan Ekinci, Celil Çelikel, Emircan Alturan

TEKNİK DİREKTÖR: Efe İnanç

Bu haber ilginizi çekebilir