Teksaslı Bursasporlular Derneği, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda taraftarlara iftar yemeği verdi.

Geleneksel iftara katılan Bursaspor Başkanı Sinan Bür, 18-26 Mayıs tarihlerinde Timsah Arena’da yapılacak olağan genel kurulla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Bür, “Yapılacak kongrede yeniden aday olmak istiyoruz” dedi.
Başkan Sinan Bür, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Geleneksel iftara Bursaspor taraftarlarının bu üzüntülü günde bir araya gelmesi yönetim olarak bizi çok mutlu etti. Yönetime geldiğimiz günden bu yana takımı centilmence desteklediniz. Çocuklarımıza hep olumlu tezahüratlar yaptınız. Bu desteğin aynı şekilde devam etmesini istiyoruz.
İnşallah bu üzücü tabloyu en kısa zamanda ve en hızlı şekilde değiştiririz. Biz görevimize devam etmeyi hedefliyoruz.”

ERTUĞ TOKER: BUNU DA AŞACAĞIZ

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker ise, her ne olursa olsun Bursaspor’un bu durumdan çıkacağına inandıklarını dile getirdi.
Başkan Toker, 1.100 taraftarın katıldığı iftarda konuşan Toker, şunları söyledi:

“Camiamızda geçmişte yaşanan olaylardan çıkardığımız önemli dersler var. Odaklandığımız tek konu Bursasporumuzun geleceğini kurtarmak. Bugünkü gibi birlik ve beraberlik içinde, samimiyetle güzel yarınlara yürümek istiyoruz. ‘Ben de varım’ diyen kim varsa bizdendir.
Kentimizin tamamının desteğini arkasına alabilecek, güvenilir, güçlü ve işini bilen bir yapıyla, sağlam adımlarla, yeniden hak ettiğimiz yere dönmek istiyoruz. Kentimizi yönetenlerden ve şehrimizin iş dünyasından kulübümüze omuz vermelerini bekliyoruz.
Bursaspor için bu kent bir masa etrafında toplanırsa, biz o masaya oturanları alkışlarız. Bursaspor her zora düştüğünde sevinenler de buradan bir kez daha duysunlar ki;
Sevdanın ligi falan olmaz. Ne yaşanırsa yaşansın, ‘İnadına Bursaspor, inadına Teksas’ demeye devam edeceğiz. Bu şehir ve bu camia, bu sınavı daha önce başarıyla verdi, yine verecek. Bunu kimse merak etmesin. Yiğit düştüğü yerden mutlaka kalkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.”

Bu haber ilginizi çekebilir