İspanya’da gündem Arda Güler!

İspanya LaLiga’da Real Madrid, sahasında Alaves’i 5-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Maçta Real Madrid’in son golü Arda Güler’den geldi. İspanyol basını, Real Madrid’in galibiyetini ve Arda Güler’in performansını yorumladı.

Avatar photo SB Editör5 ay önceSon güncelleme 16 Mayıs 2024 - 00:00

LaLiga’da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, 36. hafta mücadelesinde Alaves engelini farklı geçti. Real Madrid’de Arda Güler, maça yedekler arasında başlarken oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Milli futbolcu, 61. dakikada Eduardo Camavinga’nın yerine oyuna girdi ve 81’de ağları havalandırdı. İspanyol basını, Real Madrid’in galibiyetini yorumlarken Arda Güler’den övgüyle bahsetti.

AS’ta yer alan maç haberinde Arda Güler için, “Carlo Ancelotti, daha fazla fırsata sahip olabileceği için orta sahada oynatmayı düşündüğü Arda Güler’e yarım saat verdi. Üst üste üçüncü golünü attı. Bu, partinin son konfetisi.” yorumu yapıldı.

Marca’nın oyuncuların performansını değerlendirdiği haberinde ise Arda Güler’e 8 puan verildi.

Genç futbolcu için, “61. dakikada Camavinga’nın yerine oyuna girdi. Bir fırsat daha yakaladı ve 4. golle taçlandırdı.” ifadeleri kullandı.

Sport ise Arda Güler’e ilişkin şu ifadeleri kullandı, “Arda Güler sezon boyunca çok fazla fırsat bulamadı ancak süre aldığı dakikalarda 4 gol atmayı başardı. Bunlar önemli goller değildi ama gelecek sezon için ona oynayabilmesi için kredi veren gollerdi. Yine az süre alabilir ama Ancelotti’ye çok faydalı bir kaynak olabileceğini gösterdi.”

Bu haber ilginizi çekebilir