Bursaspor kulübünün Enes Çelik ve yönetiminin göreve başlamasının hemen ardından hayata geçirdiği “Yanındayım” kampanyası, taraftarlar ve destekçiler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kampanyanın ilk gününde toplam 36 milyon 422 bin Türk Lirası toplandığı bildirilmişti. İlginin artarak çoğaldığı kampanyanın ikinci gününde 51 Milyon TL‘ye ulaşıldı.

Taraftar Devrede

Dün akşam X platformunda açılan sohbet odası yoğun ilgi gördü. Taraftarlarımızdan Yetkin Önürmen , Süleyman Özden ve Mert Erikçi’nin modere ettiği sohbet odasında yaklaşık 4 saat boyunca gerek Bursaspor camiasından gerekse diğer futbol kulübü taraftarlarından bir çok katılım gerçekleşti.

Gece 02.00’ye kadar devam eden yayında dekontlarını paylaşan katılımcılar toplamda 466 bin 849 Türk Lirası katkı sağlamış oldular.

Dj Mahmut Orhan Konseri Haziran’da

Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal yayına katılarak dinleyenlere bazı bilgiler paylaştı. Merak edilen konulardan Dj. Mahmut Orhan konseri hakkında konuşan Topal, ünlü Dj. ile görüşmelerin devam ettiğini ve Haziran ayı içerisinde camiaya yakışan bir organizasyon gerçekleştirmek için yoğun çaba harcandığını bildirdi.

Bu haber ilginizi çekebilir