Timsah’ın şampiyon 10 numarası Pablo Martin Batalla’nın teknik direktörlüğü üstlendiği teknik heyette eski Timsahlar, A Lisansı diploması olan Serdar Kurtuluş, Aykut Akgün ve Emre Pehlivan yıllarca yeşil beyazlı formayı giydi.

Bursaspor’un eski kalecilerinden Erhan Arslan’ın oğlu ve geçen sezon Nilüfer FK’da Kaleci Antrenörü olarak çalışan Emre Arslan da bu sezon Batalla’nın ekibinde yer alıyor.

İKİ YARDIMCISIYLA TAKIM ARKADAŞIYDI

40 yaşındaki Arjantinli efsanenin teknik ekibinde yer alan Vakıfköy patentli iki eski Timsah Serdar Kurtuluş ve Emre Pehlivan’la Bursaspor’da birlikte oynamıştı.

Batalla, Timsah 1. Lig’deyken Mustafa Er’in yardımcı antrenörlüğünü yaptığı kısa dönemde, yardımcı hoca olarak, o sezon forma giyen Aykut Akgün’ün antrenörlüğünü de yapmıştı.

Pablo Hoca, geride kalan sezonda Nilüfer FK’yı BAL’da şampiyon yaparken, 37 yaşındaki Aykut Akgün ile 31 yaşındaki Emre Pehlivan da kaptanlar olarak bu mutluluğu birlikte yaşamışlardı.

Akademik bir kariyeri bulunan ve alanında doktora sahibi olan İbrahim Girak da yıllarca Vakıfköy’de ve A takımda atletik performans antrenörü olarak görev yaptı.

Bursaspor’un teknik ekibi şöyle:

Teknik Direktör

Pablo Martin Batalla

Teknik direktör yardımcıları

Serdar Kurtuluş
Aykut Akgün
Emre Pehlivan

Atletik performans antrenörleri:

İbrahim Girak
Hüseyin Topçu

Kaleci antrenörü

Emre Arslan

Analiz

Aytekin Sönmeyenmakas

Maç ve oyuncu izleme antrenörü

Metin Aydemir.

3 OYUNCUSUYLA BİRLİKTE OYNAMIŞTI

Öte yandan Pablo Martin Batalla, yıllar sonra yeşil beyazlı takıma dönen Musa Çağıran ile altyapıdan yetişen Taha Can Velioğlu ve İlhan Depe ile de Bursaspor’da birlikte top koşturmuştu.

Bu haber ilginizi çekebilir