Türkiye Basketbol Ligi’nde Bursa’yı temsil eden tek takım olan Finalspor, 20024-20025 Sezonunun ilk çalışmasını, Final Okulları Salonu’nda yaptı.

Yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturan, Finalspor’un sezon açılışına Finalspor Kulübü 2.Başkanı Tahsin Yıldırım, Basketbol Şube Sorumlusu Yasin Taşel ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aliş de katıldı.

TEKNİK EKİP

Yeniden yapılanmaya giden Finalspor’da Genel Menajer Mustafa Kemal Makinacı, Başantrenör Berat Gök, Yardımcı Antrenörler Cihan Orak, Oğuzhan Güner, Çağatay Soylu, Kondisyoner Yavuz Bayraktar, Masör Nergin Kaya ve Malzeme Sorumlusu Yahya Bacak oldu.

KALANLAR VE GELENLER

Geçtiğimiz sezondaki kadrodan Recep Doğrusöz, Brendan Medley-Bacon, Egemen Usta kalırken, Erdem İlter, Gökhan Aydın, Gökhan Akkoyun, Ali Işık, Cenk Şekeroğlu ve Evren Demirci kadroya dahil oldular.

Başantrenör Berat Gök, yaptığı açıklamada, “Hep birlikte, beraberlik içerisinde güzel bir sezon geçirmemizi arzuluyorum. İyi kadro oluşturduk. Tecrübeli oyuncularımız Recep Doğrusöz ve Erdem İlter takımızın kaptanlarıdır” dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Daha sonra konuşma yapan Basketbol Şube Sorumlusu Yasin Taşel,Geçen sezon güzel bir başarı elde ettik. Hedefimiz bu sezon final oynayarak süper lige çıkmak. Bunun için iyi kadro oluşturduk. Önemli olan sizlerin bir orkestranın aletleri gibi uyum içerisinde çalışarak iyi bir akort yakalamanız olacaktır” şeklinde konuştu.

Tahsin Yıldırım ve Mehmet Aliş de yeni sezon için başarı dileğinde bulundular.

Bu haber ilginizi çekebilir