Bolu kampında Celil İnce’nin sorularını yanıtlayan 32 yaşındaki futbolcu Sedat Cengiz, transfer görüşmesine başlarken söylediği ilk şartını açıkladı.

Deneyimli 10 numara Sedat,yeşil-beyazlı kulüple ilk görüşmesi sırasında öne sürdüğü istekle ilgili olarak, “Bursaspor’a transferim ile ilgili bana ilk telefon geldiğinde kulüpten tek isteğim 10 numaralı formayı giymekti” ifadesini kullandı.

“GEREKİRSE FORVET DE OYNARIM”
Sedat Cengiz’in Bolu kampında yaptığı özel açıklamalar şu şekilde:
“Bana Bursaspor’a transferim ile ilgili telefon geldiğinde kulüpten tek isteğim 10 numaralı formayı giymekti, başka hiçbir talepte bulunmadım.
Mevki olarak hocamız beni farklı pozisyonlarda da oynatabilir. Geçtiğimiz sezon çoğu maçta forvet olarak da oynadım.

RÖPORTAJIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“BENİM UĞURLU RAKAMIM 10 NUMARA”
Ama 10 numaralı forma benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Benim çocukluğumdan beri uğurlu rakamım 10 numara. Çoğu kulüpte ben bu numarayı taşıdım.
İznik doğumlu bir Bursalı olarak çoğu kişi benden 16 numaralı formayı giymemi istedi ama ben, benimle bütünleşmiş 10 numaralı formayı almak istedim.

“EFSANENİN NUMARASINI TAŞIMAK BÜYÜK SORUMLULUK”
Hem Pablo Hocamızdan dolayı hem de kendi geçmişimden dolayı 10 numarayı istedim. Çünkü Bursaspor’un efsane isminin forma numarasını giymenin büyük sorumluluğunu taşıyacağım. Yönetime de bu isteğimi kabul ettiği için teşekkür ederim.”

Bu haber ilginizi çekebilir