Bursaspor İdari Menajeri Recep Bülbül, yeşil-beyazlı takımın Bolu Gerede kampını SporBursa’ya değerlendirdi.

CANLI YAYINA KONUK OLDU

Timsah’ın antrenmanı sırasında SporBursa’nın canlı yayınına konuk olan Recep Bülbül, Serkan Yetişmişoğlu’nun sorularına yanıt verdi ve özel açıklamalarda bulundu.

“MUTLU VE GÜÇLÜ HİSSEDİYORUZ”

Bolu kampının mükemmel geçtiğini vurgulayan İdari Menajer Bülbül, “Kamp dönemi, bizim ilmek ilmek işlediğimiz bir dönem oldu. Sakatlıkların minimum düzeyde olduğu sezon öncesi hazırlık dönemi gerçekleştiriyoruz. Takım olarak kendimizi mutlu, huzurlu ve güçlü hissediyoruz” dedi.

“DAĞLAR KADAR FARK VAR”

Bursaspor’un Bolu’da oynadığı ilk 2 hazırlık maçını değerlendiren Bülbül, “İki maçımız arasında dağlar kadar fark var. Muhtemelen pazar günkü 3. maçta da olumlu anlamda daha büyük fark olacaktır” ifadesini kullandı.

“BİR MAÇ DAHA YAPACAĞIZ”

Düzce’de oynanacak ligin ilk maçına yüzde yüz hazır olmak istediklerini dile getiren 35 yaşındaki Bülbül, şunları söyledi:

“Kamp sürecimiz, olması gerektiği gibi devam etti. Pazar günü oynayacağımız Sinop hazırlık maçından sonra Bursa’da ya da yakın çevrede bir hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz.”

“KARAKTERLİ OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK”

Bu sezon, belirli travmalardan geçmiş genç oyuncular ve kendisini ispatlamış tecrübeli oyuncuların harmanlandığı bir kadro oluştu. Bursaspor formasının ağırlığını bilen, buranın değerini kavrayabilmiş, karakterli ve iyi futbolcuları kadromuza kattık.”

“İDDİA EDİYORUM; TÜRKİYE’DE OYNANACAK EN İYİ KULÜBÜZ”

“Kampın ilk gününden bugüne kadar olumlu bir atmosfer var. Şu anda Bursaspor Kulübü’nün, Türkiye Ligleri’nde oynanacak en iyi kulüp olduğunu iddia ediyorum.”

“TARAFTARI MUTLU ETME ZAMANI”

Camianın beklentilerini değerlendiren Recep Bülbül, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu şehrin insanları geçmişte yeterince üzüldüler, kahır çektiler. Artık Bursaspor sevdalılarını sürekli mutlu etme dönemine girdik. Bizden beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz.
Şampiyonlar Ligi’nde oynamış bir kentiz. Bugün ise tüm şehir kenetlenmiş durumda. Teknik direktörümüz Pablo Martin Batalla’nın gelişiyle heyecanlandık. Liglerin bir an önce başlamasını bekliyoruz.”

“YÖNETİMİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN…”

“Başkanımız Enes Çelik’in aldığı sorumluluğun karşılığını biz sahada vermek istiyoruz. Yönetimimizin emeklerini boşa çıkarmamak için kampta çok iyi çalışıyoruz.
Camia olarak hep birlikte olup, omuz omuza hareket etmek zorundayız. İdari açıdan mali sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Taraftarlarımızın da ligi sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.
Kombine satışlarında en yüksek sayıya ulaşmak hedefindeyiz. Bu kadronun taraftarlarımızın istediği oyunu sahaya en iyi şekilde yansıtacağına inanıyorum.“

Bu haber ilginizi çekebilir