Sinop maçında Batalla SporBursa’nın konuğu

Bursaspor’un bugün Bolu Gerede’de K.Çekmece Sinopspor ile oynayacağı hazırlık maçının tüm heyecanı, öncesinde ve sonrasında SporBursa youtube kanalından yayınlanacak. Maç öncesinde teknik direktör Batalla canlı yayına konuk olacak.

Avatar photo Spor Bursa1 ay önceSon güncelleme 19 Ağustos 2024 - 14:13

Bursaspor’un Bolu Gerede kampında bugün (pazar) 3. Lig 3. Grup ekibi Küçük Çekmece Sinopspor ile oynayacağı maçın tüm heyecanı SporBursa’da yaşanacak.
Karşılaşma Esentepe The Sign Otel Sahasında saat 15.00’te başlayacak.

ÖNCESİ VE SONRASI CANLI YAYIN…
Karşılaşma öncesi ve sonrasında yeşil-beyazlı takımda yaşanan tüm gelişmeler, takımın nasıl oynadığı her yönüyle SporBursa Youtube Kanalından canlı olarak ekrana gelecek.

BATALLA KONUK OLACAK
Maç öncesinde saat 14.15’te canlı yayınımıza Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla konuk olacak ve SporBursa ekibinin sorularını yanıtlayacak.

USTA YORUMCULAR ANALİZ EDECEK
SporBursa ekibinden; Serkan Yetişmişoğlu, Celil İnce ve Cemal Ekentok, kameraman Murat Demir’in görüntüleri eşliğinde Timsah’ın K.Çekmece Sinopspor maçını öncesinde ve sonrasında sıcağı sıcağına yorumlayacak.
Saat 14.15 ve 17.00’de başlayacak iki canlı yayına SporBursa yorumcularının yanı sıra yeşil-beyazlı isimler de konuk olacak.

14:15’te başlayacak yayına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haber ilginizi çekebilir