Şampiyonlar yine kazandı!

Teknik direktör Pablo Martin Batalla ile evine dönen Muhammet Demir ve 10 numarayı “Mami”ye veren sembol 16 numaranın yeni sahibi Sedat Cengiz’in de yer aldığı Sarı Takım, rakiplerini yenerek “günün şampiyonu” oldu.

Avatar photo SB Editör4 hafta önceSon güncelleme 24 Ağustos 2024 - 21:34

Yeni sezon öncesi 3. etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Bursaspor’da nostaljik bir tablo yaşandı.
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan akşam antrenmanında, teknik direktör Pablo Martin Batalla ile yetiştiği kulübüne dönen Muhammet Demir ve 10 numarayı “Mami”ye veren; 16 numaranın yeni sahibi Sedat Cengiz’in de yer aldığı Sarı Takım, rakiplerini yenerek günün şampiyonu oldu.
Sarı Takım’da, bu 3 deneyimli ismin yanı sıra Vakıfköy’den yetişen Furkan Emre Ünver, Kerem Kök, Bilal Güney, Recep İnanç ve Eren Tunalı da forma giydi.
BATALLA VE ESKİ TAKIM ARKADAŞI MUHAMMET DEMİR
2010 yılında Süper Lig’de şampiyon olan Bursaspor’da birlikte top koşturan iki eski “şampiyon Timsah” Batalla ve Muhammet’in önderliğindeki takımın, idman maçında şampiyon olduğunu görenler, “Şampiyonlar yine kazandı” şeklinde yorum yapmaktan kendilerini almadılar.


SÜPER LİG GOLCÜSÜ FORMDA GELDİ
Bu arada antrenmanda yapılan düzkoşularda, yeşil-beyazlı takımla 2 gündür idmana çıkan 32 yaşındaki Muhammet Demir’in fit görüntüsü dikkat çekti.
Kariyerinde sadece Süper Lig’de oynayan deneyimli golcünün, Bursaspor’la anlaşmadan önce yaz dönemini özel çalışmalarla geçirerek kondisyon depoladığı bildirildi.
Muhammet’in bu formda hali, teknik patron Batalla’yı da fazlasıyla sevindirdi.

Bu haber ilginizi çekebilir