Timsah’ın Balıkesir maçı heyecanı SporBursa’da

Bursaspor’un bu akşam deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı son hazırlık maçının tüm heyecanı, öncesinde ve sonrasında SporBursa youtube kanalında yayınlanacak “Maç Günü” programında yaşanacak.

Avatar photo SB Editör3 hafta önceSon güncelleme 29 Ağustos 2024 - 23:58

Bursaspor’un bu akşam deplasmanda 3. Lig 2. Grup ekibi Balıkesirspor önünde yapacağı lig öncesi son provanın tüm heyecanı; maç öncesi ve sonrasıyla SporBursa youtube kanalında “Maç Günü” programında yaşanacak.

BAL-KES’İN SEZON AÇILIŞINA KATILIYOR

Balıkesirspor’un sezonu açılışında oynanacak karşılaşma Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak.

Bu mücadelenin evsahibi kulüp tarafından canlı yayınlanmayacağı bildirdi.

Karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek.

ÖNCESİ VE SONRASI CANLI YAYIN

Karşılaşma öncesi ve sonrasında yeşil-beyazlı ekipte yaşanan tüm gelişmeler, takımın nasıl oynadığı her yönüyle SporBursa youtube kanalından canlı olarak ekrana gelecek.

USTA YORUMCULAR ANALİZ EDECEK

SporBursa ekibinden; Serkan Yetişmişoğlu, Celil İnce ve Cemal Ekentok ile kameraman Murat Demir’in görüntüleri eşliğinde Timsah’ın Bal-Kes maçını; öncesinde ve sonrasında sıcağı sıcağına yorumlayacak.

Maç öncesi canlı yayın saat 18.45’te başlayacak.

Saat 21.30’da başlayacak maç sonrası canlı yayına ise SporBursa yorumcularının yanı sıra yeşil-beyazlı yöneticiler, teknik adamlar ve futbolcular da konuk olacak.

Ayrıca maçla ilgili tüm gelişmeleri, SporBursa’nın;  X (twitter), instagram ve facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

BATALLA’DAN SON RÖTUŞLAR

Teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın, 7 Eylül’de Düzce’de başlayacak lig öncesi son prova niteliği taşıyan bu randevuda, kafasındaki ideal kadroyu sahaya sürerek, son rötuşları atması bekleniyor.

MUHAMMET DEMİR İLK KEZ

Bursaspor’un 20 Ağustos’ta 16. transfer olarak kadrosuna kattığı Muhammet Demir, bugün ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyecek.

32 yaşındaki Vakıfköy patentli “Süper Lig golcüsü” ilk defa görücüye çıkacak.

Timsah’ta; tedavisiyle birlikte kondisyon çalışmalarını sürdüren Tahir Babaoğlu dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bu haber ilginizi çekebilir