Bursaspor‘un Balıkesirspor‘u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla, SporBursa‘ya çok özel açıklamalar yaptı.

Serkan Yetişmişoğlu‘nun sorularını yanıtlayan Batalla, oynadıkları hazırlık maçlarından ve takımın performansından çok memnun olduğunu söyledi.

Pablo Martin Batalla‘nın açıklamaları şu şekilde:

-Son prova nasıl geçti?

-Hazırlık maçları her zaman özgüven kazandırır. Özellikle de bu sene yapmak istediklerimizi düşünürsek bu maçların oyuncuların işine yaradığını düşünüyorum. Aynı zamanda hiç sakatlık yaşamadık. Bu da benim için çok olumlu bir gelişme. Bütün oyuncularımız fiziksel olarak da çok iyi bir performans sergilediler. O yüzden gayet memnunum.

MUHAMMET ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU

-Muhammet Demir’in performansını nasıl buldunuz?

-Sizinle yaptığımız son röportajda özel bir oyuncu olmazsa transfer istemediğimi söylemiştim. Bence Muhammet özel bir oyuncu. Geçmişte benim takım arkadaşım olmasından öte, buraya gelmeyi kabul ederek Bursaspor’a olan sevgisini gösterdi. Bu yaptığı jest şu an kulübün ihtiyaç duyduğu bir durum. O’nun aramıza katılmasından çok memnunum.

-Ligin başlamasına 9 gün kaldı, bu konuda ne söylemek istersiniz?

-Çalışmaya devam edeceğiz. Düzce maçına kadar bir hayli süre var ve bu sırada dinleneceğiz. Önümüzdeki haftadan itibaren Düzce maçına özel olarak hazırlanacağız ve sezon boyu maç maç gideceğiz.

-Bugün bir lig maçı gibi oynayıp, sadece 5 değişiklik yaptınız. Bunun sebebini öğrenebilir miyiz?

-Bundan önceki hazırlık maçlarında bütün oyunculara forma verip, hepsini görmek istedim. Bu maç üzerinde bu kadar değişiklik yapmanın yeterli olduğunu düşündüm.

-Furkan Özyapı’nın sakatlığı ne durumda?

-Şu anda Furkan’ın üzgün olduğunu düşünüyorum. Çünkü kamp boyunca çok çalıştıktan sonra böyle bir sakatlık geçirdi. Şimdi O’nu desteklememiz gerekiyor. Furkan sadece 1 maç değil bütün sezon boyunca ihtiyaç duyacağımız bir oyuncu. Her şey yolunda giderse 2 hafta içinde takıma dönebilir.

 

Bu haber ilginizi çekebilir