Her maç olduğu gibi oyunu rakip ceza sahasına yıkarak gol aramaya başladık.

Fakat fazla üretken olamadığımız için pozisyon bulamadık.

Oyun rölantide giderken Furkan Özyapı sahnede yerini aldı ve ceza sahası dışından mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Rakip gol sonrası biraz toparlandı, pas yaparak üstümüze gelmeye çalıştı. Takım defansını iyi yapınca bunda etkili olamadı.

Buna karşılık; Bursaspor gol yollarında çok etkili olamadı, sadece bir pozisyonda İlhan Özek sağdan getirdi, İlhan Depe’ye ‘al da at’ dedi, kolay pozisyonda İlhan kötü bir vuruşla topu dışarı attı.

2. yarıda yine istediğimiz seviyede değildik.

İmdadımıza rakip oyuncu yetişti ve yaptırdığı penaltıyla rahat nefes almamızı sağladı.

Kaptan, penaltıda klas bir vuruşla skoru 2-0 lehimize çevirmesini bildi.

Zaten maç orada bitti.

HİÇ GEREK YOKTU

Rakip 10 kişi kaldı, bu kez sahneye Mücahit Can çıktı. Ortada hiç bir şey yokken yaptığı gereksiz bir hareketle kırmızı kart görsek takımını 10 kişi bıraktı.

Sevgili kardeşim, takımın forveti sensin. Penaltıyı yaptırmışsın, takım rahat, önümüzde önemli bir maç var, diğer forvetlerimiz sakat.

Dikkatli olmalısın, bu tür hareketlere hiç gerek yok.

İki takım 10 kişi kalınca oyun hareketlenir, pozisyonlar olur diye düşündüğümüz anda tam tersi oldu ve ortaya yavan bir futbol çıktı.

İLHAN DEPE DE SAHNE ALDI

Sonlarda İlhan Depe ‘ben buradayım’ diyerek yine bir klas golle skoru 3-0 yapıp son noktayı koydu ve Timsah zirvedeki yerini korudu.

Oyuna baktığımızda diğer maçlara göre hiç bir değişiklik göremedik. Oyunun genelinde kolay pozisyon üretemiyoruz, defansımızın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşıyoruz, orta sahada Musa ve Yiğitali üretken değiller.

Böyle olunca, gözümüz İlhan Depe ve İlhan Özek’te oluyor, ne yapacaklar diye bekliyoruz. Bu hafta da 3-0 galip gelerek rakibimize aynı tarifeyi uyguladık.

Rakip ne kadar güçsüz olsa da 3 puan bizim için çok önemliydi.

Altımızda bulunan takımlar da haftayı galip bitirerek zirveye yaklaştı.

Şu an için liderlik yarışında büyük bir kopma yok. Bu durumda Muşspor maçı bizim için daha da önem kazandı.

Muşspor gibi ciddi bir rakiple oynayacağız, bu maçta takımın gerçek yüzünü ve ligde ne yapabileceğini görmüş olacağız.

Yayınlanan makalelerde belirtilen görüşler ve fikirler sadece yazarın/yazarların görüşüdür. Yayınlanan içeriklerle ilgili bütün sorumluluklar yazarlara aittir.

Bu haber ilginizi çekebilir