Bursaspor’un Eskişehir sınavının tüm heyecanı SporBursa’da

Bursaspor, bugün Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi önünde kazanarak yeniden zirveye çıkmak istiyor. Bu karşılaşmanın tüm heyecanı; maç öncesi ve sonrasında SporBursa YouTube Kanalı’ndan yayınlanacak “Maç Günü” programında ve SporBursa sosyal medya hesaplarında yaşanacak.

Avatar photo SB Editör5 saat önceSon güncelleme 05 Ekim 2024 - 10:45

Ligde oynadığı ilk 4 maçta gol yemeden 8 gol atarak 10 puan toplayan yenilgisiz Bursaspor, bugün Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi önünde kazanmak istiyor.
Geçen hafta evinde ikinci kez taraftar rekoru kıran, ancak Muşspor’la golsüz berabere kalarak ilk kez 2 puan kaybeden Timsah, Eskişehir’de kazanıp yeniden liderliğe yükselmeyi amaçlıyor.

HAKEM ANKARA’DAN ÖZER ÖZDEN

Timsah’ın, Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda saat 15.30’da başlayacak Anadolu Üniversitesi mücadelesini Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Özer Özden yönetecek.
Özden’in yardımcılıklarını Orhun Aydın Duran ve Beran Yalçın yapacak.
Maçın 4. hakemi ise Mete Burak Kaya
Karşılaşmayı Line TV naklen verecek.

MAÇIN HEYECANI SPORBURSA’DA YAŞANACAK
Timsah’ın oynayacağı karşılaşmanın tüm heyecanı; maç öncesinde ve sonrasında SporBursa YouTube Kanalı’nda yayınlanacak “Maç Günü” programında yaşanacak.
Karşılaşma öncesi, saat 14.30’dan itibaren Bursaspor’un maç kadrosu ile son gelişmeleri, usta yorumcular Serkan Yetişmişoğlu, Celil İnce, Adnan Batır ve Cemal Ekentok yorumlayacak.
Maç sonrası ise saat 17.45’ten itibaren canlı olarak ekrana gelecek.
Ayrıca maçla ilgili tüm gelişmeleri, 90 dakika boyunca SporBursa’nın; X (twitter), instagram ve facebook hesaplarından da takip edebilirsiniz.

MÜCAHİT CAN AKÇAY CEZALI
Timsah’ta; Velimeşe deplasmanında doğrudan kırmızı kart gören ve PFDK’dan 3 maç ceza alan Mücahit Can Akçay ile kondisyon yükleme çalışmalarını sürdüren Tahir Babaoğlu forma giyemeyecek.
Tahkim Kurulu tarafından dün cezası 2’ye indirilen Akçay, bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak ve 10 Ekim Perşembe günü Uşakspor’la deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında forma giyebilecek.

BURSASPOR TARAFTARINA YASAK
Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı deplasman yasağı kararı nedeniyle Bursaspor taraftarı bu karşılaşmaya gidemeyecek.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ
Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11’i şöyle:
Anıl Atağ- Eren Tunalı, Mehmet Yiğit, Taha Can Velioğlu, Abdullah Tazgel- Musa Çağıran, Yiğitali Bayrak- Ahmet İlhan Özek, Furkan Özyapı, İlhan Depe- Muhammet Demir.

Bu haber ilginizi çekebilir