Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele verecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 13 Ekim’de başlayacak olan lig mücadelesinin hazırlıklarını, kulübün Fethiye Spor Kompleksi Salonu’nda yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Yeşil beyazlı kızlar, antrenör Ali Kamberoğlu ve yardımcıları Taylan Ekici, Gökhan Bahar ve Muhammet Talha Akdemir ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil beyazlı kızlar son hafta içerisinde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık verdi.

8 TAKIMLI GRUPTALAR

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig’de başarılı olarak 2.Lige çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 9. Grup’ta Çiftlikköyspor, Gemlik İstiklal, Kestel Belediyespor, Mehmet Ege İnşaat İnegöl Orhaniye Voleybol, Bursa MG Spor, Nilüfer Belediyespor Eker ve Uludağ Atletik ile mücadele verecek.

13 Ekim’de başlayacak lig mücadelesinde ilk hafta maçları ise şöyle:

14:00 Kestel Belediye-Bursa BŞB, 14:00 Çiftlikköy-Nilüfer Belediye Eker, 15:00 İnegöl Orhaniye-MG Spor, 17:00 Gemlik İstiklal-Uludağ Atletik arasında oynanacak.

HEDEF ÜST SIRALAR

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Ali Kamberoğlu, “Geçtiğimiz sezon başarılı olan ve terfi eden oyuncularımızla birlikte 2.Lig’de mücadelemize başlayacağız. Öncelikli hedefimiz Büyükşehir Belediyespor’a yakışan bir mücadeleyi ortaya kayabilmek. Uzun süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü Kestel Belediyespor ile lig maratonunu başlayacağız. Elbette kazanarak başlamak arzusundayız” şeklinde konuştu.

Bu haber ilginizi çekebilir