Yine coştur bizi Bursaspor

Ligde ilk 5 haftada 13 puan toplayan ve gol yemeyen Bursaspor, bu akşam sahasında Kahramanmaraşspor’u yenerek iddiasını devam ettirmek istiyor. Bu karşılaşmanın tüm heyecanı; maç öncesinde SporBursa YouTube Kanalı’nda yayınlanacak “Maç Günü” programında yaşanacak.

Avatar photo SB Editör3 gün önceSon güncelleme 13 Ekim 2024 - 22:46

Ligde oynadığı ilk 5 maçta gol yemeden 13 puan toplayan Bursaspor, bu akşam evinde Kahramanmaraşspor  önünde 3 puan peşinde…

Timsah, evindeki 3. maçta yine tamamen dolu tribünler önünde oynayacak.
13 puan ve averajla 3. sırada bulunan Bursaspor ile 9 puanla 7. basamakta olan K.Maraşspor arasındaki randevu, 100. Yıl Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

MAÇIN HAKEMİ İZMİR’DEN LAKOT

Mücadeleyi İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot  yönetecek.

Lakot’un yardımcılıklarını Eren Öksüzler ve Furkan Çıraklar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Alperen Çopur…

ASPOR CANLI VERECEK

Karşılaşmayı Aspor naklen ekrana getirecek. Mücadeleyi spiker Kerem Canbulat anlatacak.

MAÇIN HEYECANI SPORBURSA’DA YAŞANACAK

Timsah’ın oynayacağı karşılaşmanın tüm heyecanı; maç öncesinde SporBursa Youtube Kanalı’nda “Maç Günü” programında yaşanacak.
Karşılaşma öncesi Timsah Arena önünden saat 18.00’den itibaren Bursaspor’un maç kadrosu ve son gelişmeler; Serkan Yetişmişoğlu, Celil İnce, Adnan Batır, Cemal Ekentok ve Çağlar Ergin’in yorumlarıyla canlı olarak ekrana gelecek.

Ayrıca maçla ilgili tüm gelişmeleri, 90 dakika boyunca ve sonrasında SporBursa’nın; X (twitter), instagram ve facebook hesaplarından da takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE’DE GOL YEMEYEN TEK TAKIM: BURSASPOR
Ligde 5 ve kupada 2 maçta hiç gol yemeyerek, Türkiye liglerinde 139 takım içinde kalesinde gol görmeyen tek takım olarak rekor kıran  Bursaspor, rekortmen taraftarının desteğiyle kazanmayı amaçlıyor.

YİNE KAPALI GİŞE…
Ligin 2. haftasında Tokat Belediye Plevnespor maçında 41 bin 300 taraftarın gelmesiyle “kapalı gişe” oynayan Bursaspor, Timsah Arena ve 3. Lig taraftar rekorunu kırmıştı.
4.haftadaki Muş maçını da 43 bin 160 taraftarla kapalı gişe oynayıp bu rekorunu daha da geliştiren yeşil-beyazlılar, sahasındaki 3. maçta da “kapalı gişe” oynayacak.

FORVETTE KİM OYNAYACAK?
Teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın, Mücahit Can Akçay’ı forvette başlatması, sakatlığı geçen forvet Tahir Babaoğlu’nu da yine kadroya alması bekleniyor.
Uşak’taki kupa maçında gözüne darbe alan Abdullah Tazgel’in durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bursaspor’da Muhammet Demir, Barış Dalkıran ve Bilal Güney’in sakatlığı olduğu belirtildi.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ
Bursaspor’un muhtemel 11’i şöyle:
Anıl Atağ- Eren Tunalı, Mehmet Yiğit, Taha Can Velioğlu, Abdullah Tazgel- Musa Çağıran, Yiğitali Bayrak- Ahmet İlhan Özek, Furkan Özyapı, İlhan Depe- Mücahit Can Akçay.

Bu haber ilginizi çekebilir